divider

Davey van der Sluis is op 11 mei 1992 geboren in Utrecht en groeit op in Norg. Tegenwoordig woont hij al 5 jaar in het prachtige Erica in het mooie Drenthe. Zingen is de rode draag in zijn leven. Op de middelbare school zong ik al in een schoolband, tegenwoordig ga ik van feest naar feest en kroeg naar kroeg.

In 2013 laat Davey zich als het eerst zien bij het grote publiek. Hij was te zien bij het succesprogramma Bloed Zweet en Tranen van SBS 6. Hij betoverde de Jury en het publiek met het liedje Zij Gelooft In Mij van Andre Hazes en het begin van een mooie carrière start.

Meteen na het programma brengt Davey zijn eerste single uit ‘Als Jij Meezingt’ Het is een uitgesproken song in de genre Nederpop/Dance die net even anders is dan anders. Iets wat we nu nog zien bij Davey.

2015 het jaar waarin Davey met 2 singles komt het jaar dat het even anders gaat dan wat we gewend zijn. Want carnaval staat voor de deur en hij stormt het podium op met ‘Nu Gaat De Duivel Los’ en ‘Nu Gaat De Moskito Los’ die laatste single is speciaal geschreven voor de wintersporters onder ons en is DE plaat van de MOSKITO BAR in Westendorf.

In 2016 besluit Davey weer de studio in te duiken dit keer bij Kees Tel en brengt hij op zijn eigen label het liedje uit ‘Stop Wacht Blijf’ een zomerse plaat waar je lekker op kunt dansen. Door de frisse sound en de Zuid Afrikaanse sferen stormt Davey de Play listen binnen.

In 2018 stapt Davey nogmaals in de spotlights van televisieland en nu in het succes programma “Topper Gezocht” van SBS6. Een nog breder publiek begint Davey nu echt te kennen.

2019 is het jaar van Davey zijn optredens gaan als een raket. Hij zet in alle hoeken van Nederland alles op zijn kop. Gaat van kroeg naar kroeg en van feest naar feest. Niets lijkt hem in de weg te staan totdat de wereld te maken krijgt met de COVID pandemie. Alles staat in 1 klap stil. De optredens zijn weg en de agenda is compleet leeg.

Tijdens de COVID pandemie zit Davey niet stil en start de samenwerking met Delta Music BV een succes formule is geboren. Het platenlabel ziet een mooie toekomst met Davey en begint samen met hem hard te werken aan een echt comeback en duiken de studio in. Het liedje “Later Komt De Spijt” is de eerste song die op dit label uitkomt. En is gemaakt in de studio van Russchen en Vredeveld Music.

De eerste stappen van de “nieuwe” Davey zijn gemaakt. Davey is al weer druk bezig met nieuwe muziek en wil samen met het label Nederland veroveren. “ik werk aan continuïteit voor de luisteraars op de radio en voor mijn fans”.

In 2022 begint Davey het jaar meteen weer goed in de studio van de hitsmakers uit Stadskanaal die onder andere bekent zijn van het SBS6 programma I Want Your Song. zo lanceert hij zijn powerballad Dacht Je Nou Echt. Davey brengt op 26 augustus 2022 zijn volgende single uit namelijk een cover Zeg Geen Nee Tegen Het Leven. “ik ben dan nog niet klaar want het vervolg is alweer ingezongen welke in november dit jaar nog moet uitkomen” 

DOWNLOAD NU
PRESS KIT
PHOTOS

Discografie

divider

2013         Bloed Zweet en Tranen

TV programma SBS6

2013         Als Jij Meezingt

DAMMS Music

2014         Nu Gaat De Duivel Los

Van Der Sluis Entertainment

2014         Nu Gaat De Moskito Los

Van Der Sluis Entertainment

2016         Stop, Wacht, Blijf

Van Der Sluis Entertainment

2018         Topper Gezocht

TV Programma SBS6

2021         Later Komt De Spijt

DELTA MUSIC BV

2022        Dacht Je Nou Echt

DELTA MUSIC BV

2022        Zeg Geen Nee Tegen Het Leven

DELTA MUSIC BV

2023        Het Is Weekend

DELTA MUSIC BV