divider

Toen ik geboren ben op 11 mei 1992 wist ik nog niet wat voor muzikale reis er voor mij lag, opgroeiend in het rustige Norg voelde ik al vroeg de roeping van muziek, zingen zit in mijn bloed en dat is mijn manier op mijzelf uit te drukken en anderen te raken.

Op de middelbare school was ik al vroeg te vinden inde schoolband en kwam ik erachter dat zingen echt mijn passie is, maar dat is pas in 2013 wanneer ik echt de stap maak naar het grote publiek door mee te doen met het programma Bloed, Zweet en Tranen. Hier zong ik  Zij Gelooft In Mij van Andre Hazes de man die als voorbeeld een rode draad is door mijn leven.

In de jaren die volgen voelde als een achtbaan van optredens, studio-opnames en het overbrengen van mijn passie overal waar ik kom.

 

Ik vind het belangrijk om te groeien als mens en artiest zowel in de muziek als in het leven, net wanneer ik plannen had gemaakt om nog een stap hoger te doen kwam alles tot stilstand door de Covid-19 pandemie. Als je niet kunt zingen, je passie niet kunt uitvoeren dan moet je toch door en dat heb ik ook gedaan door mij compleet te focussen op nieuwe muziek, medleys om een andere kant van mezelf te laten zien.

 

Na vele singles was het de tijd om een EP uit te brengen, het levenslied staat dicht bij mij maar ook het feest. Met de combinatie van exclusieve feest medleys en het prachtigste levenslied probeer ik op het podium elke keer alles te geven om die twee werelden bij elkaar te brengen. Ik ben iedere dag dankbaar dat ik mijn passie kan uitvoeren en dat ik veel mensen blij mag maken, ik zal nooit stoppen en zit zeker niet stil.

 

Tot snel ergens in het land!

DOWNLOAD NU
PRESS KIT
PHOTOS